Shrini Concert in Recital Hall

Schedule: Completion Scheduled for Fall 2020
Project Manager: Darina Mernicky
Architect: Scott + Partners Architecture
General Contractor: ReArch Company, Inc.

The Recital Hall functions as a venue for the Lane Series and other UVM Music Department performances and instructional needs. The overall concept for this project is to construct an addition to the north and east sides of the existing Recital Hall to provide back-of-house (BOH) functions.  The addition floor level will be even with the existing stage elevation to allow for direct access from the BOH functions to the stage. A second level will provide for additional practice rooms. Upgrades will include improved acoustics, new stage and house lighting, as well as a green room, storage, and reupholstered seats in the house.

In accordance with the University of Vermont's "Environmental Design in New and Renovated Buildings" policy, the project is being designed, at minimum, to meet LEED Silver Level criteria.