home

Not just a building

The Davis Center is nothing if not conscientious. The building originated from a strong sense of shared values and a common ground:

  • Every step of the building process was thoughtful of the environment. But we know that building green is merely the first step to being green.
  • We're committed to building an ethos that fosters social justice for all. From the artwork to gender-neutral bathrooms, this is everyone's space.
  • Space was planned around enriching the academic experience at UVM. We're all about theory to practice.
  • The building remains first and foremost a haven for students. It's YOUR student center. Have an idea? Speak up!

The Davis Center history is short, but the history of welcoming and responsible student centers atUVM is a proud one. Our values and history are what we're all about; we hope you'll read up on this and share the pride.

Contact UVM © 2014 The University of Vermont - Burlington, VT 05405 - (802) 656-3131