University of Vermont

UVM Architectural and Engineering Services

Completed Projects

Renovated Living and Learning Balcony

 

Images: Note how the balconies were removed and the rooms expanded

Living/Learning Center

Schedule: Completed August 2006
Project Manager: Carl Holzschuh
Project Architect: Dore & Whittier Inc.

A renovation of the suites in the Living/Learning Complex was carried out in phases over the last three summers. Exterior work included tuck painting and replacement of existing windows and enclosed balconies that created expanded common space in each suite. Interior renovations to student rooms included flooring and lighting improvements, heating system upgrades, new furnishings, replacement of bathroom fixtures and installation of fire suppression and carbon monoxide detection systems throughout.

Last modified February 08 2011 03:46 PM

Contact UVM © 2014 The University of Vermont - Burlington, VT 05405 - (802) 656-3131